Zyraroxx Main Cosplay

Hey yo,

Aku ni sebenarnya teringin betul nak bermain cosplay ala Jepun dan Barat.
Tapi sebagai seorang muslim, aurat membataskan.
Maaf, aku belum hilang akal lagi untuk beraski lolita berhijab.

Takpelah, aku main kat sini jelah sengsorang.
Piu piu piu!

Kalau tak nak ditembak, jangan klik!


Nyiahahaha!! tercapai dah hasrat aku nak bercosplay
Kalau hangpa bijak bestari, cuba teka aku tengah menjadi siapa sekarang ni? 
Blogger pertama yang meneka dengan tepat bakal di review secara intim oleh aku. 
Err.. maksud aku review kau punya blog lah. 
Eh, kau orang tak hingin ke nak ada satu entri khas dalam blog aku ni weh?

Actually aku bercosplay ni adalah untuk satu projek bawah tanah. Nak tahu apa? 
Tunggu jelah, penantian tu kan suatu penyiksaan yang manis, kah!

Pergh, boleh tahan penatnya bercosplay ni yek. Kalau macamni lah gayanya, tak hingin lah aku nak bercosplay lagi. 
Rupa-rupanya bercosplay dengan menyarungkan 'seragam' sendiri lagi best dari menyarungkan 'seragam' orang lain.
Apa macam, deep tak ayat aku tersebut? Kahkah!


Bila entah nak kawen, boleh lah bercosplay dengan my other half  

27 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. konfem...nnt blog Firdaus M yg akn direview dlm blog nih...PUNISHER jawapan dia...hahahhaa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuk uhuk, uhuk uhuk.
      zyraroxx, blog pakcik bleak,membosankan dan x mesra anak gadis.
      pakcik bagi suggestion ko rebiu blog ni http://www.mr-stingy.com/
      beliau ensem, chinese look, ex petronas dan ada savvy advice on finance matters.
      enjoy.

      uhuk uhuk (batuk akibat filter di mask yg jarang bertukar)

      Delete
  2. Ahhhh.. The Punisher! Tapi The Punisher sorang lelaki. Macam mana sesat jadi pompuan? Hurmmm...

    ReplyDelete
  3. cosplay The Punisher kalau lelaki tapi sebab ko pompuan mesti Siti Punisher

    ReplyDelete
  4. "Tapi sebagai seorang muslim, aurat membataskan"

    Tricky question ni. Nasib baik aku x terkena. Jawapannya, kau tengah berubah nak jadi Muslim. Aku pun confuse kenapa gambar perempuan yg kau letak. Hahahaha...

    ReplyDelete
  5. cosplay? mcm best je....tpi kena muslimah larr kan...err...dah mcm lara croft tombrider...tpi mcm dia lebih seksi lagi...ntah la...tpi rietta suka 2 guns tu...nampak sangat hebat....

    ReplyDelete
  6. COOL.. Kalau aku cosplay, aku nak jadi titan. hahahaha

    ReplyDelete
  7. The punisher....!!!! Gohohoho.. Aku pun simpan cita2 nak bercosplay dalam2 jauh di lubuk hati kecilku ini atas sebab yang sama ngan ko..guhuhu..

    Tapi aku ngn kawan2 aku ada plan nk cosplay watak cam totoro ke..ahaha..tutup abeh.. Cyus, kitorg ad plan nak cosplay ramai2 as Elizabeth, Gintama..try r search..ehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woah nak join nak join... aku jd obito je masa dia join akatsuki jd tobi tu, tobi yg pakai hoodie... tutup semua dah tu, hahah! X3

      Delete
    2. Hah, bulih2, bulih sangat2 Plain..! Ko nak join jadik salah seorang puak Elizabeth Gintama tuh pun boleh..! Hehehehe..

      Delete
  8. aku nak teka gak. hang tengah beraksi lolita berhijab. eh tapi tanpa hijab. kahkahkah
    [img]http://www.dailymoslem.com/wp-content/uploads/11355759_1009724835727930_635165507_n.jpg[/img]

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa blog zyra takde coding yg boleh komen bergambar tu ek? aisehmen. aku dah la eksaited drop komen begambar. cissss penat aku dengan gigih cari gambar lolita berhijab hahaha

      Delete
    2. @ana

      Aku tak tau kenapa komen ni macam lawak. Hahaha...

      Delete
    3. @Bro Ley

      jangan nak gelak sangatlah Bro hahaha

      Delete
  9. Sekali tengok badan dah tau Punisher.
    Tapi ramai dah yang teka tepat, so tak dapat laa nak direview secara intim...
    Wahahaha...

    Sebenarnya kalau betul nak cosplay, aurat tu tetap boleh jaga...
    Ada satu cosplayer Malaysia kita cosplay watak2 best tp still pakai hijab...
    Tak ingat dah nama dia hape...heheh

    ReplyDelete
  10. yeah~~~tengkorakgirl?

    kih!kih!kih!

    xsabor nak lihat prjek underground keluar dari ground ke upperground merry-go-round roudabout

    ReplyDelete
  11. hahaha bercosplay dengan other half tu tak leh blah ><

    ReplyDelete
  12. Tengkorakgirl... Skeletonella, new supervillain character... naise~ ;3

    ReplyDelete
  13. nampak pusat....
    (sambil tutup mata)

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg joni tutup mata orang lain kan kan kan? XP

      Delete
    2. Ankel tutup mata dgn tangan tapi celah jari still nampak...hahahah

      Delete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape